h

Nieuws van de afdeling

10 maart 2024

Heidag SP Heerenveen.

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

Op zaterdag 9 maart kwam een groep SP leden bij elkaar om te praten over de koers voor de komende jaren. Zowel het vaste kader als enthousiaste nieuwe leden gingen met elkaar in gesprek over wat we de komende jaren willen gaan doen binnen Heerenveen om de SP in Heerenveen groter te maken en zichtbaarder te zijn op de straat. Er is nog zoveel om voor te strijden niet alleen in Heerenveen, maar ook in heel Nederland. Denk alleen maar aan het verschralen van de zorg door het sluiten van ziekenhuizen, of steeds minder Openbaar Vervoer op het platte land en daardoor ook in dorpen en kleine steden. Bezuinigingen in de Thuiszorg of de WMO, dat zijn bezuinigingen die veel mensen raken. Alles wordt wegbezuinigd en de leefbaarheid wordt stukje bij beetje steeds slechter.

Lees verder
4 november 2023

De SP actief in De Greiden.

Foto: SP

Op zaterdag 4 november is de SP aan het flyeren geweest in De Greiden. Een sombere dag maar gelukkig droog maakte het een heerlijke dag om een flinke stapel flyers weg te zetten. We gingen dan ook vol goede moed op pad.

Lees verder
18 september 2023

Prinsjesdagprotest op het Koekamp in Den Haag.

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

Op zondag 17 september organiseerde de landelijke SP het Prinsjesdag protest op het Koekamp in Den Haag. Vanuit de hele provincie Fryslân stapten mensen in Leeuwarden en Heerenveen op de bus richting Den Haag.

Lees verder
22 juni 2023

Red onze ziekenhuizen

Foto: SP
Lees verder
20 november 2022

De energierekening moet omlaag

Foto: SP

De SP in Heerenveen organiseert op 25 november 2022 om 19:30 een bijeenkomst in Museum Heerenveen over de steeds verder stijgende kosten en achterblijvende inkomens. 

Lees verder

Pagina's

Volg ons

   

U bent hier