h

De SP actief in De Greiden.

4 november 2023

De SP actief in De Greiden.

Foto: SP

Op zaterdag 4 november is de SP aan het flyeren geweest in De Greiden. Een sombere dag maar gelukkig droog maakte het een heerlijke dag om een flinke stapel flyers weg te zetten. We gingen dan ook vol goede moed op pad.

Met, pleisters plakken helpt niet, hopen we de mensen over te halen om op de SP te stemmen. Na de val van Rutte 4 mag het wel een stukje socialer. Het afbraakbeleid moet stoppen en aan ons om die boodschap over te brengen.

We waren echter niet de enige die in De Greiden liepen, opeens stonden we samen met een delegatie van Groen Links en de Partij van de Arbeid en gingen we met elkaar het gesprek aan. We wisselden flyers uit en gingen samen op de foto om deze ontmoeting vast te leggen.

Na een flinke wandeling door De Greiden waren we zo’n zevenhonderd flyers kwijt en gingen we met een goed gevoel weer huiswaarst

Volg ons

   

U bent hier