h

Wonen

6 februari 2008

SP Tweede kamerlid Remi Poppe komt naar Dokkum

Op maandag 11 februari komt op uitnodiging van SP afdeling de Twa Dielen Remi Poppe naar Dokkum. Om te discussiëren met een aantal panelleden en u over het huurbeleid in het algemeen en Dongeradeel in het bijzonder.

Lees verder
11 december 2007

MIDDEN (VERVOLG)

Op dinsdag 27 november en donderdag 29 november 2007 kwamen Arqin en gemeente samen in het Nye Huus aan de Burgemeester Falkenaweg te Heerenveen om de stand van zaken rond het enorme project Midden (WOP) aan de bewoners te presenteren. Het gaat inderdaad om een gigantische operatie, zoveel is iedereen heel snel duidelijk. Midden gaat op de schop en grondig ook. De operatie behelst het hele gebied tussen Abe Lenstra stadion (oost), spoorlijn (west), Koornbeursweg (noord) en Rottumer weg (zuid). Deelproject daarvan is het eerder besproken renovatieproject Tuindorp.
De SP was op beide avonden aanwezig en hier volgt hun bevinding.

Lees verder
31 oktober 2007

HET RENOVATIEPROJECT HEERENVEEN-MIDDEN

HEERENVEEN MIDDEN GAAT OP DE SCHOP. BINNEN DE WIJK LOPEN TWEE ELKAAR OVERLAPPENDE PROJECTEN:
HET WOP OF WIJKONTWIKKELINGSPLAN EN HET PROJECT MOLENBUURT. IN HET SCHOLENCOMPLEX DE KEMPENAER WERD OP 26 SEPTEMBER JL. DOOR ARQIN EN DE GEMEENTE UIT DE DOEKEN GEDAAN HOE DE RENOVATIE VAN HET DEELPROJECT MOLENBUURT ERUIT GAAT ZIEN. ER WAREN EERDER HET JAAR EEN PAAR INFO-RONDES EN OP DEZE AVOND ZOU EEN REDELIJK DEFINITIEVE PRESENTATIE OP TAFEL LIGGEN. DE SP-AFDELING HEERENVEEN WAS MET EEN DELEGATIE VAN ZES MENSEN AANWEZIG OM DE INS EN OUTS AF TE TASTEN EN OM EEN MONDVOL KRITISCHE VRAGEN VOOR TE LEGGEN AAN DE VERTEGENWOORDIGERS VAN ARQIN EN DE GEMEENTE. HET AANTAL AANWEZIGE BURGERS, BEWONERS EN BELANGSTELLENDEN, NADERDE DE TWEEHONDERD EN DE GETOONDE BETROKKENHEID WAS ENORM. IN ZEKERE ZIN WERD ER DIE AVOND GESCHIEDENIS GESCHREVEN.

Lees verder

Volg ons

   

U bent hier