h

De campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen is los.

22 februari 2021

De campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen is los.

Foto: SP

Het zal waarschijnlijk niemand ontgaan zijn, maar op 17 maart zijn er Tweede Kamerverkiezingen in ons land.

Voor de mensen die de zorg te duur vinden, al meer dan tien jaar op een sociale huurwoning wachten, het minimumloon hoger willen en ook nog willen dat ons land duurzaam moet zijn heeft de SP het verkiezingsprogramma op maat geschreven.

SP afdeling Heerenveen is druk bezig met het campagne voeren voor “Eerlijk Nederland”.

Ons plakteam, bestaande uit Evert, Ton en Bert, heeft afgelopen week alle verkiezingsborden in de gemeente Heerenveen en de gemeente Fryske Marren voorzien van een SP verkiezingsposter. De komende weken gaan onze enthousiaste vrijwilligers op pad om onze verkiezingsflyers te verspreiden. In verband met corona hebben we besloten deze campagne niet aan te bellen om aan de deur gesprekken te voeren. Wilt u graag een gesprek met één van onze mensen laat ons dat dan weten, dan nemen wij contact met u op.

Het is van belang dat de SP veel stemmen krijgt op 17 maart. Voor een sociaal Nederland is een grote SP fractie echt nodig. De afgelopen vier jaar heeft onze Tweede Kamerfractie zich onder andere ingezet voor meer (sociale) huurwoningen, betere en goedkopere zorg, een schoner milieu en eerlijke lonen. Precies ook de speerpunten voor de komende verkiezingen. Het móet beter en het kán beter als we allemaal maar ons steentje bijdragen. Wilt u weten hoe ons verkiezingsprogramma eruit ziet kijk dan op:

https://sp.nl/verkiezingsprogramma-2021

 

Volg ons

   

U bent hier