h

SP Regioconferentie in Domela Nieuwenhuismuseum

27 januari 2019

SP Regioconferentie in Domela Nieuwenhuismuseum

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

Op 13 januari jongstleden kwamen SP leden uit Groningen en Friesland naar Heerenveen. In het Domela Nieuwenhuismuseum werd gepraat over het concept verkiezingsprogramma voor de Europese Parlementsverkiezingen, die gaat plaatsvinden op donderdag 23 mei 2019.

 

Nadat eerst alle leden van de SP zich in hun afdeling tijdens een algemene ledenvergadering hadden kunnen uitspreken, werden de punten ter verbetering van dit concept verkiezingsprogramma tijdens deze conferentie naar voren gebracht. Per vijftig leden was er een afgevaardigde aanwezig om de voorstellen van alle leden in Groningen en Friesland mee te geven aan de schrijvers van het Europese verkiezingsprogramma.

 

Arnout Hoekstra lijsttrekker namens de SP bij de Europese Parlementsverkiezingen was aanwezig om vragen te beantwoorden en voorstellen mee terug te nemen naar de programmacommissie. Heel veel van die voorstellen werden meegenomen naar Amersfoort, waar de programmacommissie zich met alle voorstellen tot verbetering van het verkiezingsprogramma gaat buigen, om uiteindelijk te komen tot een slagvaardig en strijdbaar verkiezingsprogramma.

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

Ondanks de volle agenda was er nog even tijd om zelf door het museum te lopen en geschreven brieven van Domela Nieuwenhuis te lezen en zijn nagemaakte werkkamer te bezoeken.

https://ferdinanddomelanieuwenhuis.nl/museum/

Reactie toevoegen

Volg ons

   

U bent hier