h

SP Fryslan start de Provinciale Verkiezingscampagne af in De Koppenjan

27 januari 2019

SP Fryslan start de Provinciale Verkiezingscampagne af in De Koppenjan

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

Met zo’n vijftig actieve SP leden trapte lijsttrekker Michiel Schrier de Provinciale Statenverkiezingscampagne af in De Koppenjan, Jubbega. In De Koppenjan werd op een leuke manier een begin gemaakt aan de campagne door middel van een heidag. Een dag waar SP leden op een ongedwongen manier met elkaar kennismaken en aan teambuilding doen. Tevens een goede manier om kennis te maken met de SP’ers die zich kandidaat hebben gesteld voor de Provinciale Statenverkiezingen. Michiel Schrier de lijsttrekker voor SP Fryslan was aanwezig en voor iedereen aanspreekbaar.

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

In het programma van de heidag was ruimte om kaarsen te maken, porselein te beschilderen, zeepkettingen maken en pottenbakken. Daarnaast was er ook tijd voor een kijkje in de plannen voor de verkiezingscampagne, onze campagne speerpunten en een toespraak van Michiel Schrier onze lijsttrekker. De dag werd afgesloten met een heerlijk pannenkoekenbuffet.

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

https://www.dekoppenjan.nl/

Reactie toevoegen

Volg ons

   

U bent hier