h

“SP Heerenveen doe(t) mee 2018!”

21 november 2017

“SP Heerenveen doe(t) mee 2018!”

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

Donderdagavond 16 november 2017 hebben de leden van de SP afdeling Heerenveen tijdens de Algemene ledenvergadering hun toestemming gegeven om mee te doen met de gemeenteraadsverkiezingen 2018.

De conceptkandidatenlijst en het verkiezingsprogramma zijn goedgekeurd.

Dit is gebruikelijk binnen de SP. Voor deelname aan verkiezingen is altijd de toestemming van de leden nodig.

We zijn er trots om te mogen meedelen, dat Jan van der Veen is gekozen tot lijsttrekker. Hij is de eerste die zich aan u mag voorstellen. De komende weken stelt de rest Top 5 van onze lijst zichzelf aan u voor.

Onze TOP 5:

1: Jan van der Veen

2: Dimph van Ruth

3: Tomas van der Meer

4: Paul Steenbergen

5: Brigitte Oudman

De komende weken maken wij ook onze speerpunten voor de campagne bekend.

Wij bedanken als bestuur en kandidaat-raadsleden de leden voor het vertrouwen, dat zij ons hebben gegeven. Wij zullen onze drie kernwaardes Menselijke waardigheid, Gelijkwaardigheid en Solidariteit met trots uitdragen tijdens onze campagne, maar ook binnen onze afdeling.

“Ik ben er als voorzitter van de afdeling trots op dat wij dit samen met onze actieve en alle mensen, die wij in de afgelopen periode hebben gesproken, konden bereiken. Er ligt een flinke taak voor ons, maar met ons motto” Voor Elkaar Voor de gemeente Heerenveen en Samen Sterk” zal dat zeker gaan lukken” aldus Dimph van Ruth.

Volg ons

   

U bent hier