h

Annie Jonker en Geert Jonker erelid SP Heerenveen

4 mei 2017

Annie Jonker en Geert Jonker erelid SP Heerenveen

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

Op de Regioconferentie van 29 april, onder het toeziend oog van SP'ers uit Friesland en Groningen, zijn Annie Jonker en Geert Jonker benoemd tot Erelid van SP Heerenveen en onderscheiden met de zilveren tomaat voor hun jarenlange inzet voor de afdeling Heerenveen. 

De zilveren tomaat is de hoogste onderscheiding binnen de SP die op afdelingsniveau wordt uitgereikt. Een hele eer dus om die onderscheiding te mogen ontvangen. Ook de benoeming tot Erelid van de afdeling Heerenveen is heel bijzonder, ze zijn de eersten die deze onderscheiding mochten ontvangen.

Annie Jonker en Geert Jonker lopen al aardig wat jaartjes mee bij SP Heerenveen en hebben zich onder andere ingezet bij verkiezingen en acties. Bij de WMO vrije vervoerskeuze actie in de Gemeente Heerenveen waren Annie en Geert van grote waarde. In een paar weken tijd haalden ze meer dan 1100 handtekeningen op. Door onder andere hun grote inzet en bijdrage aan deze actie, werd bereikt dat mensen die gebruik maken van het WMO vervoer weer een vrije taxi keuze hebben.

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

Reactie toevoegen

Volg ons

   

U bent hier