h

PAK DE MACHT

12 februari 2017

PAK DE MACHT

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

Met de boodschap Nederland 'Pak de Macht' gingen sneeuw en vorst trotserend honderden SP'ers dit weekend de straten op de buurten in. Ook in Jubbega waren we met een klopploeg zichtbaar aanwezig en gingen we van deur naar deur.

Op onze vraag: ' Gaat u op 15 maart stemmen?', volgde steevast een gesprek. Gesprekken die gingen over de zorg, het minimumloon, 65 blijft 65 en de ongelijkheid 'de tweedeling' in Nederland.

Verschillende keren hebben we gehoord dat mensen niet zouden gaan stemmen, vaak ook kregen we te horen, dat de mensen het geloof in de politiek kwijt zijn. Beloftes die gedaan werden, werden niet nagekomen, dus waarom zou ik gaan stemmen?

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

Precies, de reden voor onze campagne 'Pak de Macht'. Het is zo belangrijk om te gaan stemmen, deze regering af te straffen, omdat het haar beloften niet is nakomen. Je hebt op 15 maart de kans om duidelijk te maken wat je wilt in Nederland, kom op voor je idealen en durf een stem uit te brengen op de partij, die het dichtst bij je idealen komt. Daarom roepen wij iedereen in Nederland op.

Laat je stem niet verloren gaan.

Reactie toevoegen

Volg ons

   

U bent hier