h

Kom naar het Nationaal ZorgDebat op 18 februari 2017.

27 januari 2017

Kom naar het Nationaal ZorgDebat op 18 februari 2017.

Foto: Nationaal Zorgfonds / Nationaal Zorgfonds

Zaterdag 18 februari vindt er op het Malieveld in Den Haag een Nationaal Zorgdebat plaats, waar heel veel lijsttrekkers van politieke partijen bij aanwezig zullen zijn. De lijsttrekkers zullen met elkaar in debat gaan over over de zorg en het Nationaal Zorgfonds.

De gelegenheid voor iedereen, om politici uit Den Haag te vertellen, dat we dit zorgstelsel zat zijn. Dat we de bezuinigingen in de zorg zat zijn en de steeds maar duurder wordende zorgkosten zat zijn. Gelijk ook, de gelegenheid om je steun uit te spreken voor het het Nationaal Zorgfonds. Een alternatief wat al door ruim 250.000 mensen wordt ondersteund.

Ook jij bent welkom in Den Haag. Wij kunnen jouw steun heel goed gebruiken.

Vanaf heel veel plaatsen in Nederland rijden er bussen naar Den Haag. Ook vanuit Friesland zullen er bussen naar Den Haag gaan.Wil je mee, dat kan, geef je op via de link onderaan dit bericht. Of stuur een mailtje met " Ik wil mee" inclusief je naam, adres en telefoonnummer naar heerenveen@sp.nl.

Je wordt voor slechts 5 euro niet alleen naar Den Haag gebracht, maar ook weer netjes bij je opstapplaats teruggebracht.

Het programma ziet er als volgt uit;

12.00 uur tot 13.30 uur   Zorgdebat met politici uit Den Haag op het Malieveld.

13.30 uur tot 15.00 uur  Nationaal Zorgfonds mars door Den Haag.

https://nationaalzorgfonds.nl/busvervoer

Reactie toevoegen

Volg ons

   

U bent hier