h

DE SP EN... WMO VERVOER

7 mei 2015

DE SP EN... WMO VERVOER

DE SP EN... WMO VERVOER

Afgelopen donderdag overhandigden Annie en Geert Jonker van de SP afdeling Heerenveen, samen met dominee Hulshof en tientallen bewoners, ruim 1100 handtekeningen aan wethouder Zoetendal (PvdA). De handtekeningen waren verzameld voor verbetering van het WMO vervoer in Jubbega en Hoornsterzwaag. Sinds juni 2014 is taxibedrijf Witteveen verantwoordelijk voor het WMO vervoer en sindsdien zijn er veel klachten over de onpersoonlijke aanpak en de kwaliteit van de dienstverlening. De bewoners van Jubbega en Hoornsterzwaag zien het liefste taxibedrijf Koopmans weer terug omdat mensen hier een goede band mee hadden opgebouwd.

UITKOMST GESPREK

Wethouder Zoetendal (PvdA) gaf aan de klachten serieus te nemen en binnen twee weken met taxibedrijf Witteveen in gesprek te willen gaan. Daarnaast
gaf wethouder Zoetendal aan dat hij graag alle klachten uitgewerkt op een rijtje wil hebben. De SP afdeling Heerenveen vraagt daarom iedereen die gebruik maakt van WMO vervoer om zich bij de SP te melden zodat de klachten verzameld kunnen worden.

EN NU?

De uitkomsten van het gesprek tussen wethouder Zoetendal en taxibedrijf Witteveen zullen door de SP goed gevolgd worden. Daarnaast zal er halverwege mei een openbare avond in De Kompenije georganiseerd
worden over het WMO taxivervoer in Jubbega en  Hoornsterzwaag. Over de uitkomsten van het gesprek en de exacte datum van de bijeenkomst in De Kompenije zal de SP afdeling Heerenveen u op de hoogte houden. Wij blijven ons inzetten voor verbetering van het WMO taxivervoer in Jubbega en Hoornsterzwaag.

Voor het klachten formulier klik hier

U kunt uw klachten ook kwijt bij :

Dimph van Ruth.

Warkruid 2 Jubbega

0646326092

 

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Reactie toevoegen

Volg ons

   

U bent hier