h

Emile Roemer bezoek Bolder75 in Drachten

13 april 2014

Emile Roemer bezoek Bolder75 in Drachten

Tijdens de Bolder75 avond op 13 april was naast Gerrit Breteler (Friese kunstenaar, Henk van Rhee (Tot Heil des Volks) en Iris Kroes,  Emile Roemer te gast in een gesprek over de vraag "is er meer?"

Tijdens deze avond werdt er gediscuseerd over als er meer is, over als er een god is en wat dat voor de gasten in hun leven betekend of betekend heeft. Tussen Emile Roemer en Henk van Rhee ontstond een discussie over als god bestaat, de waarheid is of iemands zijn eigen waarheid. Iris Kroes sprak over haar kijk op geloven en Gerrit Breteler vertelde hoe hij over het geloof dacht en dat hij al druk genoeg was met de kluif die rentemeesterschap heet.

Reactie toevoegen

Volg ons

   

U bent hier