h

BASTA foto verslag !!

22 september 2013

BASTA foto verslag !!

 

Ook in Friesland hebben mensen er genoeg van! Mensen willen geen bezuinigen die Nederland niet verder brengen. Mensen willen dat er gericht geïnvesteerd wordt, dat er gewerkt wordt aan koopkracht herstel en banen. Een deel van die mensen heeft afgelopen zaterdag de moeite genomen om naar Amsterdam te komen om dat aan het kabinet duidelijk te maken. Mensen hebben laten zien dat ze willen participeren maar dan wel op hun manier en niet op de manier van de kille boekhouders uit Den Haag.

Voor foto verslag klik hier.

Reacties

Hallo,

Mooie foto's van een mooie dag. Goed dat er zoveel mensen op de been waren. Nu maar hopen dat het helpt.
Bedankt SP Heerenveen voor alle moeite en goede zorgen.

Met vriendelijke groet,
Hieke Bergsma

Reactie toevoegen

Volg ons

   

U bent hier