h

Fenna Feenstra nieuwe regiovertegenwoordiger SP Fryslân

14 april 2013

Fenna Feenstra nieuwe regiovertegenwoordiger SP Fryslân

Fenna Feenstra uit Sneek volgt Jos van der Horst op als regiovertegenwoordiger voor de SP in de provincie Fryslân. Fenna was de enige kandidaat en werd met een unanieme meerderheid gekozen.

Bij zijn aantreden in 2011 deed Jos van der Horst de belofte dat als er over 2 jaar een goede kandidaat voor de functie van regiovertegenwoordiger zou zijn, hij dan zou terugtreden. Die belofte werd op zaterdag 13 april op de regioconferentie van de afdelingen van de drie Noordelijke provincies in Assen gestand gedaan.
Fenna Feenstra is sinds 2002 lid van de partij omdat het volgens haar tijd werd om bij te dragen aan de verandering van de wereld. Een wereld waar geld als middel dient en waar mens, milieu en maatschappij centraal staan. Waar kapitalisme heeft afgedaan en waar socialisme de leidraad is.
In het verleden heeft zij gestreden door actief te zijn in de afdelingen Sneek en Groningen. Sinds enige jaren is zij voorzitter van de afdeling Sudwest Fryslan. In 2012 kwam zij in de Staten van Fryslân.
“Als regiovertegenwoordiger wil ik graag afdelingen ondersteunen en binden. Met informatie, inspiratie, samenwerking en advies” zei Fenna Feenstra in haar openingstoespraak. “ Mijn belang is een sterke SP in Fryslân. Voor die betere wereld”.

Volg ons

   

U bent hier