h

MELDPUNT THUISZORGMEDEWERKERS

28 januari 2013

MELDPUNT THUISZORGMEDEWERKERS

De SP in Heerenveen start een meldpunt voor thuiszorgmedewerkers en WMO-cliënten. Aanleiding is het ontslag van honderden thuiszorgmedewerkers bij de Friese Wouden als gevolg van de kabinetsplannen om de thuiszorg in 2015 af te schaffen. Er kan gemaild worden naar:
heerenveen@sp.nl

Het regeerakkoord tussen PvdA en VVD vermeldt dat de thuiszorg medio 2015 in zijn geheel afgeschaft wordt! De wetten om dit te regelen zullen in maart/april 2013 in de Kamer aan de orde komen. De gevolgen zijn nu al merkbaar. Per 1 januari 2013 worden de contracten van honderden thuiszorgmedewerkers bij "de Friese Wouden" niet verlengd. Sterker nog: daar waar een vast contract in het verschiet lag betekent het nu voor de meesten een onzekere toekomst. De SP in Heerenveen steunt de acties die door de AbvaKabo zijn in gezet en opent op deze site een meldpunt voor de thuiszorgmedewerkers. Op dit meldpunt kan iedereen, zowel medewerker als cliënt zijn of haar verhaal kwijt. Iedereen kan een vrije tekst sturen naar heerenveen@sp.nl

Via deze website kan u gebruik maken van dit formulier.

Meer informatie kunt u ook vinden op Friesland.sp.nl

Volg ons

   

U bent hier